Viktigt med rätt kattsand

Det är viktigt med bra kattsand. Ingen katt eller kattägare vill ha sand som fastnar under tassarna, dammar och luktar. Men det är inte lätt, det finns massor med sorter i affären. Ändå är det få som verkligen håller vad de lovar.

Anledningen till detta är att de flesta tillverkare av kattsand använder samma metod och innehåll i sina produkter. De har en processad lera med tillsatser av olika kemikalier. Detta gör att nästan all kattsand är den andra lik. Den luktar, dummar och smutsar ner. Det är varken trevligt för katten eller de andra i familjen.

Vilken kattägare drömmer inte om en kattsand som verkligen är hygienisk och stannar i lådan. En produkt som inte dammar likt Saharas öken när du häller upp den i lådan. Eller som du inte hittar lite överallt i hemmet eftersom den fastnar under kattens tassar.

En kattsand som gör skillnad

Nu finns det en kattsand som verkligen är hygienisk. Ett litet företag som heter Peewee har tagit fram en sand som är helt gjord av tall och granträd. Den är revolutionerande och populär inte bara bland kattägarna, utan även katterna älskar den. Alla vi som gillar katter vet att de är kräsna med sina toalettbesök. Här fungerar det inte med sunkiga miljöer, nej en katt vill verkligen sköta sin toalett på ett rent och bekvämt sätt.

Med Peewee kattsand så får ni en kattsand som inte dammar och är helt ekologisk. Den är till och med så fiffig att de inte luktar kiss eller bajs. Nej efter några toalettbesök så luktar den som en granskog. Frisk och skön, det märks på kattens min när den besöker sin toalett, det känns som att göra det i det fria men helt ombonat och tryggt.

Peewee kattsand är också mycket enkel att byta och gör kattlådan ren och fräsch. Sanden absorberar avföringen på ett briljans sätt som gör att det blir mycket lätt att sköta om sin katts låda.

Köp via nätet

En annan bra sak med denna kattsand är att den finns att köpa via nätet. Surfa in på www.peeweeclub.se, där kan ni välja mellan olika produkter. Eftersom det är en nätbutik så blir det också billigare, företaget behöver inte stå för dyr lokalhyra.