Vårskor från en skobutik Dalarna

Det börjar bli ljusare på morgnarna och termometern visar plus. Vårkänning. Dags att köpa vårskor från skobutik Dalarna. Sko n’ Sko i Borlänge har snygga, ergonomiska och klimatvänliga skor för både henne och honom. Kom förbi och ta en kik.

Skobutik Dalarna – ergonomi och ekologi

Hos Sko ’n sko är hälsan ständigt i fokus. Detta beror på att de som ligger bakom verksamheten även driver hälsokostbutiken vägg i vägg. Genom sin långa erfarenhet har dessa personer skapat sig en fördjupad kompetens inom hälsa och vad det innebär. Räkna med att du får ett par sköna skor som är snälla mot fötterna.

När det gäller det ekologiska ställs höga krav på leverantörerna. Butiken vägrar kompromissa med sin miljömedvetenhet och klimatpåverkan, och kräver därför ekologiska tillverkningssätt från samtliga leverantörer. Du som handlar dina skor här kan räkna med att vara snäll mot miljön när du handlar nya pjucks.

Men är skorna snygga då?

Självklart säljs det skor som är snygga. Det är ingen motsägelse med ergonomi, miljömedvetenhet och estetik i en och samma sko. Ta en kik i webbutiken så får du se att det finns riktigt snygga lågskor, stövletter, stövlar och mycket annat för både henne och honom. Ska du utomlands, eller vill du vara ute i god tid? Kolla även in sandalerna. Här finns det ett bra och varierat utbud av skodon för både henne och honom.

Ta kontakt

Om du har några funderingar, ta kontakt med Sko ’n sko. Om du har vägarna förbi Borlänge centrum kan du även kika in i butiken. Den ligger på Borganäsvägen 26 i Borlänge. Välkommen in till ett företag som tänker ekologiskt och erbjuder sköna och snygga skor.

Vårskor från en skobutik Dalarna