Skobutik Dalarna för dig som vill skämma bort dina fötter

Söker du efter en bra skobutik i Dalarna? Hört talas om Sko N’ Sko? Här samsas hög kvalitet och estetik med en vurm för ekologiskt tänkande och en vilja att spara på miljön.

Skobutik Dalarna som bryr sig om global uppvärmning

Det här är en skobutik Dalarna som tar trycket på miljön på allvar. Därför väljs endast ekologiska märken ut för skorna. Sko n’ sko drivs av personer inom hälsobranschen, och därmed är de inte förvånande att man tar ergonomi och komfort på stort allvar. Samtliga skor som kommer in i sortimentet prövas först av personal – ingenting som inte godkänts tas in. För den som handlar skor är det förstås en trygghet att alla skor från denna skobutik i Dalarna har prövats av någon som både bryr sig om miljö och hälsa.

Snygga skor för henne och honom

För många handlar skor om att ha något snyggt med hög kvalitet på fötterna. Detta uppfylls även av denna skobutik Dalarna. Det är ideal snygga skodon av både låg, mellanhög och hög modell. För henne och honom. För dig som vill ta en kik på sortimentet, gå in på butikens hemsida. Bläddra igenom i lugn och ro, och hör av dig till Sko n’ sko om du har några frågor. All handel sker i butik i lokalen på Borganäsvägen i Borlänge. I närheten finns goda parkeringsmöjligheter.

Vilka skor passar dig?

Föredrar du sneakers, sandaler, stövletter eller kanske stövlar? Gå in på hemsidan och ta en ordentlig kik, bli inspirerad. Här finns något för alla smaker. Passa på att skäm bort dina fötter. De har tagit dig långt, och ska ta dig långt till.
Skobutik Dalarna för dig som vill skämma bort dina fötter