Skobutik Dalarna med prima höstskor

Nu närmar sig hösten med stormsteg. Efter en sommar där sandaler (eller barfota!) varit ett rekommenderat skodon kommer nu svalare tider. Vår fråga till dig: har du något skönt på fötterna inför regn och rusk?

Skobutik Dalarna med fina höstskor

Hos Sko ’n Sko finns det finfina höstskor för både honom och henne, och de är ekologiskt godkända. Tanken med butiken är att bidra till en bättre värld, och som skobutik Dalarna har man ändå en viss påverkanskraft. Vi tycker att det är viktigt att lämna en planet efter sig, som man inte skäms för! Klicka här för att komma till Sko ’n sko.

Var ligger butiken

Butiken finns i Borlänge centrum, på Borganäsvägen närmare bestämt. Detta är ett trivsamt litet centrum, som har många trevliga butiker i grannskapet. Butiken Sko ’n sko ligger nära Borlänge Hälsokost, av förklarliga skäl. Det är nämligen samma personer som ligger bakom dessa båda verksamheter. Detta har fina konsekvenser för alla er som ska köpa skor.

Vilka är de positiva konsekvenserna?

Som hälsoverksamhet är det naturligt att titta på hälsoaspekten för skor. Du går och står på dina fötter dagligen, och om du har dåliga skor blir det problem med både rygg, knän och fötterna själva. Det är därför naturligt för Sko ’n Sko att tänka ergonomiskt.

Därför ska du handla av denna skobutik Dalarna

Ekologiskt tänk och ansvar för miljön, ergonomi och hälsofokus, och så är det snygga skor. Hur låter detta? Ingen dålig kombination för dig som ska handla nya höstpjucks. Välkommen in i butiken, eller på webbplatsen!

Skobutik Dalarna med prima höstskor