Ribbor och paneler – för ett effektivt byggprojekt

Varifrån köper du dina ribbor och paneler? Får du dem levererade i tid, och i en enda leverans? Är kvaliteten bra, och priset skäligt? Om du tvekar över en enda av dessa frågor, ta då en kik på EB Hedlund.

Ribbor och paneler från EB Hedlund

EB Hedlund finns i Dala-Floda i Dalarna. Denna erfarna leverantör av profillister, ribbor och paneler och annat som behövs till byggprojekt, kan göra dig väldigt nöjd. För dig som behöver standardprodukter är de trygga och pålitliga – men det är som leverantör av små volymer och specialprodukter de levererar på allvar.

Därför är EB Hedlund bra på flexibilitet

Detta företag tillverkar inte i stora volymer, vilket innebär att det är kort omloppstid på beställningarna. Du som behöver ribbor och paneler med kort varsel gör rätt i att kontakta detta dalaföretag. Maskinparken är anpassad för att kunna tillgodose detta behov, och så kan det snabbt ställas om även för mer annorlunda beställningar. Detta passar bra för den som håller på med renoveringar och liknande, där originalreservdelar saknas.

Vad mer gör detta företag?

Smygbrädor är en specialitet hos EB Hedlund. Denna smarta produkt ser till så att du kan täcka ytor under och över samt bredvid lister, där det annars blir ett hål. Mycket bra vid renoveringar där allting inte är helt rakt. Du kan behålla charmen i en gammal byggnad, utan att behöva räta upp och modernisera. I sortimentet finns även en hel del annat, som fönsterbänkar, profiler och lister av alla de slag. Enklast är att du tar en kik på EB Hedlunds hemsida, som du hittar här.
Ribbor och paneler - för ett effektivt byggprojekt