Ribbor och paneler är bara början

När du kommer i kontakt med EB Hedlund upptäcker du snart att deras sortiment inrymmer mycket mer än ribbor och paneler. Detta är ett företag som har varit med länge, och som är väldigt duktiga på sin logistik. Kort omloppstid, snabba effektiva leveranser – det är EB Hedlund det. Om du vill veta mer så kan du gå in på företagets webbplats och läsa om såväl företag som produkter. Du hittar hemsidan här.

Ribbor och paneler – hur många behöver du?

EB Hedlund levererar mycket ribbor och paneler till byggbranschen, men även brädgårdar och liknande. Företaget har hållit på sedan 1970-talet och är vana att leverera i såväl små serier som i stora. Specialiteten är skräddarsydda önskemål från kund. Det är företagets styrka. På grund av duktig personal och flexibel maskinpark går det snabbt att producera, och du får allt levererat i ett lass.

Vad finns mer i sortimentet?

Detta anrika dalaföretag leverar profillister, rörinbyggnader och fönsterbänkar samt mycket mer. Fönsterbänkarna är lite speciella då de kan levereras målade med tvåkomponentsfärg och i material som tål fukt bättre. Efter många års användning kan fönsterbänkar annars bli fuktskadade och fula. Rörinbyggnaderna är även de smarta, och produceras för att spara pengar åt kunden. De viks till på ett smart sätt och är en populär produkt.

Ta kontakt redan i dag

Driver du ett byggföretag? Ska du igång med ett nytt projekt? Oavsett om det är standardlister och standardmått du behöver, eller om det är specialbeställning som gäller – ta kontakt. Denna erfarna leverantör hjälper dig på bästa sätt. Om du har några funderingar hjälper de dig.

Ribbor och paneler är bara början