Peruker för alla huvuden och frisyrer

Peruker har förändrat världen för tunnhåriga människor. Från att länge ha varit begränsade till dålig kvalitet och dålig bekvämlighet har dagens peruker nått en ny nivå, som inte kan skiljas från vanligt hår.

Peruker – för bättre självkänsla och livsglädje

Det är belagt med tabu att tänka på sitt utseende, och förknippas ofta med ytlighet (till skillnad från intellekt och “inre egenskaper”). Faktum är dock att det inte finns någon naturlig motsättning mellan dessa två, och att man faktiskt kan vara smart och ändå ta hand om sitt yttre. Det finns många bra exempel på detta. Den här synen på utseende har ändå en stor inverkan på vad som är “tillåtet” och inte, och många låter kanske bli att snygga till sig just för att inte bli betraktade som utseendefixerade.

Självförtroende och självkänsla sitter i håret

Den som trotsar jantelagen och väljer att göra något åt det tunna håret, kanske i form av peruker, kommer att uppleva en härlig känsla. Känslan av att få känna sig snygg, nöjd med sig själv. Det kan du förstås uppnå utan peruker, men om man nu är missnöjd med sitt nuvarande hår är det definitivt en lösning. Genom att ha en snyggare frisyr och vara nöjd med vad en ser i spegeln, då växer såväl självförtroende som självkänsla. Härligt, eller hur?

Vilken frisyr väljer du?

Nu är det bara upp till dig själv egentligen. För de som väljer hårersättningar har alla valmöjligheter i världen. Till skillnad från den naturliga hårväxten är ju hårersättningar inte knutna till verkligheten. Du kan få vilken frisyr som helst. Långt hår, kort hår, krulligt, lockigt, afro – ja, du bestämmer.

Peruker för alla huvuden och frisyrer