Peewee kattlåda bäst i test

Toalettfrågan är en av de största bekymren för alla kattägare. Det är inte lätt att hitta en kattlåda som verkligen passar herrn eller Madame. Men med Peewee kattlåda så finns det nu en universallåda som går hem hos alla missar.

Jag vet, det är många tillverkare som lovar guld och gröna skogar. Men sedan när kattlådan väl kommer hem, fylls med kattsand och placeras i kattens favorithörn, då kanske den inte alls passar. Valet av kattlåda är minst sagt komplicerat.

En kattlåda ska passa katten, det måste vara rätt storlek och det är viktigt att katten inte har problem med att ta sig in och ut. En överbyggd låda kan vara svår för mindre katter, eller kattungar. Tänk på att kattungarnas potträning blir mycket enklare om du har en låda som är enkel och bekväm för dem.

Lådan ska tillverkas av kännare

Ibland undrar man om de som tillverkar kattlådor verkligen har katt själva. Men det finns en kattlåda som verkligen har tagit fram av kännare som kan katter. Det är Peewee kattlåda, en universallåda som är både enkelt att rengöra och trevlig för katten att använda.

Peewee kattlåda säljs från en nätbutik, de har bra priser och väldigt god service. Många kattägare som har köpt av dem blir också väldigt nöjda med både bemötande och kvalitet, för att inte tala om katterna.

Tänk på placeringen

När du ska ställa fram en kattlåda så är det viktigt att tänka på var du ställer den. Fundera över hur din katt är, var vill den sköta sin toalett. Katter precis som vi människor är noggranna och vill att toalettbesöken ska vara privata saker. Därför är det bra att hitta en undanskymd plats där de får vara ifred.

Fundera en hel del innan du ställe fram kattlådan, var beredd att pröva dig fram och försök att läsa kattens kroppsspråk för att bäst se vad den själv önskar. Har du frågor eller funderingar så kan du höra av dig till en professionell butik som www.peeweeclub.se.