Pannlampor är bäst med led-teknik

Letar du efter pannlampor för en aktiv fritid eller smidigare arbetslösningar? Då är det smart att välja en pannlampa med kvalitet och modern Led-teknik. Då får du ut mer av din belysning.

Pannlampor är väldigt smidiga och enkla att använda vid mörker eller dämpat ljus. Du kan enkelt placera dem på huvudet och sedan ha båda händerna fria för att utföra dina uppgifter. Pannlampor fungerar både väl för dig som idrottar i skog och mark.

De gör att du även kan träna och tävla i mörker. För den moderna människan som har ett pressat tidsschema med många saker som ska hinnas med blir det en frihet och möjlighet att även kunna springa, cykla eller åka skidor i mörker. Nu kan du sträcka ut din träningsperiod över dygnet.

Spring om natten

Har du ett arbete som tar mycket tid och småbarn så är detta en bra lösning. Då kan du springa ut och träna när ungarna har somnat, på så sätt slipper du dåligt samvete över att du lägger de få timmar ni har tillsammans på dina egna intressen.

För krävande arbetssituationer är också pannlampor en bra lösning. Du kan lysa upp i mörka motorrum eller arbeta i mörker. Den smidiga fästningen gör att du enkelt kan manövrera din belysning.

Satsa på led-teknik, det är utan tvekan det bästa när det kommer till all form av belysning. Led utvecklades från början i Ryssland under 1970-talet. Men det tog lång tid innan de kom ut till den civila marknaden.

Led är det bästa alternativet

Under flera år hade led-tekniken problem med att delar gick sönder och att de övriga detaljerna i lamporna inte var komparativa. Men i dag är det problemet löst, led gör att du får en bättre effekt till ett lägre antal watt.

En bra butik för pannlampor är Complux. Det är en butik som är specialiserad på att sälja belysning till olika ändamål. Om du kollar in deras hemsida så kan du också välja mellan ett stort utbud av pannlampor.