Miljövänlig kattsand ger dubbelt upp

Har du tänkt på hur mycket kattsand som svenska kattägare slänger varje vecka. Enligt uppskattningar så ligger det på 1000 ton, eller en miljon kilo. Tänk vilken skillnad det skulle göra för miljön om de använder miljövänlig kattsand.

Med miljövänlig kattsand så vinner både du, din katt och miljön. Glöm den gamla vanliga kattsanden. Det är bränd lera som har blivit behandlad med kemikalier, den ska slängas i deponi och är inte direkt miljövänlig.

Det finns miljövänliga alternativ

Men det finns moderna alternativ till detta. En ny tillverkare som heter Peeweeclub har tagit fram en kattsand som är tillverkad av tall och gran. Produkten är helt naturlig och kan till och med återvinnas som kompost. Detta är unik för kattsand som annars har varit lite av en miljöbov.

Med miljövänlig kattsand så gör du miljön en stor tjänst. Vi lever i ett tidevarv där det är viktigt att var och en tar ett stort ansvar för vår miljö. Med en miljövänlig kattsand så blir det inte bara bättre för miljön, din katt kommer att trivas alldeles utmärkt. Föreställ dig själv skillnaden mellan bränd lera eller ett naturligt material för din toalett.

Miljövänlig kattsand är också mer hygienisk. Den dammar inte och är enkel att hantera. Du slipper alla dessa små partiklar som sprider sig likt farsoter i ditt hem. Så investera i en bättre vardag och köp en kattsand som verkligen håller måttet.

Köp den via nätet

Om du är intresserad av bra kattsand så ska du besöka Peeweeclubs hemsida, www.peeweeclub.se. Där kan du enkelt beställa och få hem produkterna på ett säkert sätt. De säljer riktigt bra kattsand på webben till ett bra pris.

Det är väldigt bra att köpa kattsand på webben. Du slipper släpa de stora och tunga påsarna hem från affären. Dessutom kan du köpa kvalitetsprodukter till ett bra pris eftersom du slipper betala för företagets kostnader att hålla en butik.