Mercedes Vito

Få transportbilar är så flexibla som Mercedes Vito. Den nya generationens Vito bjuder sina förare på tre intressanta modeller som gör fordonet till den perfekta kompisen på vägarna.

Det spelar ingen roll om du ska transportera arbetsredskap till och från byggen, eller om det är ett fotbollslag som ska åka på turnering, men en Mercedes Vito har ni ett fordon som kan utföra alla uppgifter som kan tänkas.

Viton spelar i en egen liga, den går att köra med ett vanligt B-körkort samtidigt som den går att lasta tungt och kan köpas som skåpbil. Det är ett fordon som är väl genomtänkt för att möta sina kunders alla behov och intressen. Har du behov av ett arbetsfordon, för transport av människor eller redskap, då tycker jag att ni ska ta och titta på Mercedes Vito.

Tourer

Här kan upp till åtta personer resa bekvämt och samtidigt ta med sig mycket packning. Med en Mercedes Vito tourer kan du transportera människor tryggt och säkert både när det kommer till långa och korta avstånd.

Komforten i kupén är utmärkt, här sitter alla, även storväxta karlar bekvämt och får ett rikligt benutrymme. Bilens interiör är modern och är utrustad med alla bekvämlighetsdetaljer som kan tänkas vara önskade när det kommer till resor.

Tourern finns i olika utföranden, både med tre och tvåsitsiga säten på andra och tredje sätesraden. Sätena är ergonomiskt utformade så att det även vid längre resor blir skönt för alla passagerare.

Mixto

Denna modell är både en passagerare och transportbil. Mixton har en extra rad med passagerarsäten, samtidigt som den erbjuder sina ägare ett generöst lastutrymme. Du kan lasta mycket i en Mercedes Vito Mixto, här finns ett generöst utrymme som bjuder på mer än tre kvadratmeter av last, till en vikt på mer än 1200 kilo. Du kan alltså åka långt med flera personer och samtidigt ta med dig mycket.

Skåpbil

Den ultimata skåpbilen med plats för mer än fem kvadratmeter av last gör det möjligt att ta med sig både stora och små redskap. Den är fyrhjulsdriven och samtidigt smidig att köra både i stadstrafik samt på landsbygden.

Har du frågor kring Mercedes Vito så är det bra att vända sig till en kunnig återförsäljare, Carnila i Ludvika är en sådan.