Köpa kattsand på nätet

Är du också trött på kattsand som luktar och dammar? Då ska du verkligen testa kattsand från Peeweeclub. Det är en ekologisk produkt som är både bekväm för katten och hygienisk för dig.

Alla vi som har katt vet att det inte är lätt att hitta en kattsand som passar. Tyvärr är det så att de flesta stora tillverkare har väldigt liten konsumentpress på sig att tillverka kattsand som faktiskt löser en hel del av de klassiska problem som finns.

Ett av de stora problemen är att vanlig kattsand dammar och smutsar ner väldigt mycket. Partiklarna fastnar under tassarna och sprider sig sedan genom hemmet. Det tycker varken katten eller övriga i familjen om.

Katter vill ha en naturlig miljö

Ett annat problem är att katter faktiskt känner en aversion att gå på toaletten med vanlig kattsand. Detta är inte så konstigt, eftersom katter är mycket renliga. Den vanliga kattsand som ni köper i affären är också oftast behandlad lera som har fått olika tillsatser tillförda. Resultatet blir att en katt aldrig helt kommer att känna sig tillfreds med att sätta sig där.

Kattens normaltillstånd är att hitta en avskild plats i naturen där det känns bekvämt. Då är det också kattägarens uppgift att hitta en kattsand som motsvarar de kraven. Först då kan du verkligen känna att du har gjort en insats för din katt.

Det är inte så svårt att hitta en bra kattsand. Peeweeclub är en tillverkare som har uppfunnit en biologiskt nedbrytbar kattsand som verkligen fungerar. Den är gjord av naturliga råvaror, tall och gran. Vilket ger en skön och ren känsla.

Lätt att köpa och få hem

Det är inte svårt att köpa den. Surfa in på deras hemsida, www.peeweeclub.se och beställ där. Det är bekvämt och prisvärt, du får sedan leveransen hem med posten. Med det så slipper också kattägaren att bära de stora påsarna till och från affären.

Ni slipper också den där obehagliga känslan när kattsanden ramlar ner i lådan och dammet sprider sig runt kattens toalett. Inte heller behöver ni bekymra er för att er lilla dunboll ska bli irriterad och rata toaletten.