Köp inte lågprisstudsmatta

Köp inte lågprisstudsmatta

Varning för billiga studsmattor. Har ni också hört alla varningar om skador bland barn som studsar? Köp inte en billig matta och följ säkerhetsinstruktionerna.

Det finns en uppsjö av billiga studsmattor på varuhus runt om i Sverige. Samtidigt finns det nog inte en förälder som har fått utstå barnens tjat om att köpa en studsmatta. Alla äger en sådan numera.

För många föräldrar är det en snabb och enkel lösning att åka till första bästa affär och köpa en billig studsmatta. Men så enkelt är det inte.

Billiga studsmattor går snabbt sönder, har dålig fjädring och säkerheten är ofta minimal.

Köp av högsta kvalitet till ett bra pris

En bra studsmatta behöver inte kosta så mycket. Du som konsument kan snabbt och enkelt surfa in på flera bra nätbutiker för att välja mellan massor av studsmattor.

Ett bra exempel är www.lekute.se. Där finns ett stort urval.

Om barnen verkligen vill ha en studsmatta så kan det vara bra att sätta sig ner och diskutera med dem. Berätta vad det kostar, och fråga dem vad de är beredda att avstå om ni köper en.

Det kan vara bra i uppfostringssyfte om de minderåriga tidigt lär sig att ingenting är gratis. Kanske kan barnen tänka sig att avstå presenter vid födelsedagar eller julaftnar om de får en studsmatta. Samtidigt som de kan lära sig att ta ansvar genom att sköta om den själva.

Sedan när de har somnat på kvällen, trötta efter allt studsande. Då kan ni föräldrar ta med er en billiga bib och studsa er fulla och trötta hela natten.