Jag vill bara studsa på en studsmatta!

Hösten är här och det gör att det blir mörkare tider.

Dags för lite lek, vi tipsar om något kul :)

Har ni sett att det finns en oval studsmatta på lekute.se? Jag letade efter en smartare studsmatta och hittade denna. Det löser ju alla problem! När vi studsar flera stycken på studsmatta hemma slutar det alltid med att någon halkar ner i mitten och får alla andra över sig. Ungefär som när fotbollsspelare kastar sig i en hög. Stackaren längst ner får ju ingen luft. En oval studsmatta är ju mycket smartare. Då kan man ju hoppa i varsin kant utan att riskera att slå ihjäl sig.

Den ser riktigt stabil ut också. Den har sex ben, till skillnad från de flesta runda studsmattor som har fyra. Detta måste förbättra stabiliteten avsevärt. Och ramen fästs med ordentliga bultar och muttrar. Ingen risk att denna studsmatta ger vika i alla fall!

Den har ett ordentligt högt skyddsnät också med överlappande ingång. Så det är ingen risk att man studsar rakt ut genom hålet, vilket känns lugnande. Jag skulle utan tvekan släppa upp mina barn i denna studsmatta och känna mig lugn. Mindre risk för krockar, och störtdykningar borde vara omöjliga.

Formen borde även göra att den går att passa in mycket lättare i trädgårdens olika vrår. Det verkar vara en väldigt praktisk studsmatta på alla vis.