Hårersättningar av syntet eller äkta hår

Hos Belle Madame finns hårersättningar både för den som behöver en hel peruk den som bara behöver fylla ut ett tunt hår. Hårersättningar finns i syntet eller äkta hår och oavsett vilket du väljer så ser båda mycket naturliga ut och ingen kommer att se någon skillnad.

Vilka alternativ finns?

Det finns många olika färger och nyanser att välja på och vi kommer att hjälpa dig hitta de hårersättningar som passar just dig.

Hårersättningar kan förändra ditt utseende

De flesta tycker att ett tjockt och vackert hår gör en person mer attraktiv. Se bara på de tjusiga modellerna i reklamen. säg den som inte avundas deras yviga hårmanar. Inte alla har turen att födas med ett perfekt hår och med åren så är det allt fler av oss som kommer allt längre ifrån detta ideal.

Ditt drömhår

Om du så bara önskar ett helt annorlunda hår än du har eller om du kanske har helt eller delvis hår och behöver ett nytt så kan de hårersättningar som finns hos oss vara ett alternativ. Här kan du få det hår du alltid har drömt om.

Vilka sorters hår finns det att välja på?

Hos oss finns både helperuker, tupéer och extensions och du kan välja mellan ett syntethår eller äkta. Om du vill ha en förhållandevis billig och lättskött hårersättning som behåller frisyren efter tvätt så är ett syntethår att föredra.

Syntethår tål inte värme

Nackdelen med ett syntethår är att det inte håller för värme som av till exempel en locktång eller plattång vilket en hårersättning av äkta hår gör. Ett äkta hår är visserligen något dyrare och behöver skötas om som ett riktigt hår men tål å andra sidan värmebehandling.

Här kontaktar du oss

Om du vill köpa våra produkter eller har frågor kring dessa så besök vår hemsida och beställ direkt på nätet eller kom till vår butik Belle Madame på drottninggatan 5 i Gävle.

Hårersättningar av syntet eller äkta hår