Bilverkstad Falun som byter däck

Denna bilverkstad Falun byter däck! Nu närmar sig vintern, och därmed däckbytet. Denna tradition kan, efter många år, skapa irritation hos människor. Plus att det kan gå fel. Låt ett proffs lösa detta.

Varför anlita en bilverkstad Falun för däckbytet?

Erkänn detta: du har bytt däck själv i alla dessa år. Varje vår och höst har det kommit ett ”ja just ja”-moment, där du helst vill slippa. Inte sällan kommer det lagstadgade datumet mitt i något annat. Och vem vill ligga där ute i mörkret på knä en söndagskväll? Visst, kanske har du garage, men det är inte mycket roligare. Unna dig att leja bort jobbet!

Det kan gå fel också

På vissa bilar är det olika hjulmuttrar för vinter och sommar. Det kan även vara så att fälgarna är av olika material. Fel muttrar på aluminium och du kan dra sönder fälgarna, med följden att hjulen lossnar när du åker iväg. Been there done that! Av säkerhetsskäl är det bra att anlita en bilverkstad Falun.

Ok, jag fattar – något tips?

Falu BM är ett bra val, tycker jag. De kan mycket om mycket, utspridd kunskap över personalen helt enkelt. Som bilägare vill jag inte behöva kunna ett dyft, och på det viset är det på detta ställe. Plus att de kan förklara så att man begriper, utan att använda facktermer och annat som kan få människor att känna sig korkade.

Någon mer fördel med Falu BM?

De tar sig an alla bilmärken (och även lastbilar med mera). Detta betyder att du inte behöver byta verkstad för att du byter bil. Smutt, eller hur?

Bilverkstad Falun som byter däck